Piroshki של טיילור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Piroshki של טיילור. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם בשר טחון, שמן צמחי, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מצוין. נסו Piroshki של טיילור, Potato Piroshki, ו Piroshki פירות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית על חום בינוני, לבשל את בשר בקר הקרקע עד להשחמה שווה; לנקז. מערבבים את הבצל ומבשלים עם הבשר עד שקוף.
מפזרים מלח, פלפל ועשב שמיר לפי הטעם. אפשר להתקרר לפני השימוש.
ממיסים את השמרים בכוס 1/4 של מים חמים ומניחים במיקום חם עד מקציף, על 10 עד 15 דקות. בסיר בינוני על אש נמוכה, לחמם את החלב בעדינות לטאטא את הביצים, שמן, סוכר ומלח.
מניחים חצי הקמח בקערת ערבוב גדולה ומערבבים בהדרגה בתערובת החלב. לאחר מכן מוסיפים את תמיסת השמרים לסירוגין עם הקמח הנותר, ערבוב לאחר כל תוספת.
מערבבים היטב. ללוש עד הבצק יוצר כדור ולא מקל על הקערה. (הערה: התחל עם 4 כוסות קמח. ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר, קצת בכל פעם, כפי שאתה ללוש את הבצק). מכסים את הקערה במטלית נקייה. הגדר במיקום חם ולאפשר לעלות עד הוכפל נפח.
הסר את הבצק מהקערה והנח על משטח מקומח קלות. לצבוט את חתיכות בגודל של כדורי גולף.
לגלגל את החלקים לתוך דיסקים על 3 1/2 כדי 4 אינץ ' בקוטר.
ממלאים את מרכז כל דיסק עם כף גדושה של תערובת בשר מקורר. מקפלים דיסקים על התערובת ואת הקצוות לצבוט בחוזקה לאטום. מסדרים על משטח שטוח ומאפשרים לשבת כ 10 דקות.
במחבת גדולה, כבדה או טיגון עמוק, מחממים את השמן ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מטגנים עמוק את piroshki בקבוצות עד חום זהוב בצד אחד; בעדינות להפוך ומטגנים את הצד השני.
הסר ולתת ניקוז על צלחת מרופדת מגבות נייר.