קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות78
סוגי מאכליםלחם
מגזין

Pisarei E Faso (כופתאות לחם עם שעועית מפיאצ'נצה)

Pisarei E Faso (כופתאות לחם עם שעועית מפיאצ'נצה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל Pisarei E Faso (כופתאות לחם עם שעועית מפיאצ'נצה). המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1197 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, parmigiano-רג'יאנו, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו באטו (ברווז משומר מפיאצ'נצה), מבשלים את הספר: הודו עם שעועית שחורה מתובלת בכופתאות טופו, ו זנב שור עם כופתאות לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
יוצקים את פירורי הלחם לתוך קערה ומוסיפים את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בואו לעמוד 10 דקות. תלוש את הקמח על משטח עבודה. באמצעות כף עץ, לעשות באר בתל שנראה כמו מכתש הר געש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
מוסיפים את הביצים, 10 כפות מים, וספוגים פירורי לחם לבאר. למזג אותם יחד עם כף עץ. בהדרגה לערבב את הקמח על ידי ביצוע גרוטאות רדודות לאורך הקירות של הבאר ושילוב הקמח לתוך הנוזלים. השתמש מגרדת מאפה לתפוס כל נוזלים שעלולים לברוח מן מכתש הקמח. לאחר התערובת הפכה בצק מחוספס, ללוש אותו ביד 10 דקות, או עד אלסטי. זה צריך להיות די נוקשה ולא דביק מאוד. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
כדי לעצב את pisarei: תלתלי פסטה קטנים אלה מעוצבים על ידי לקיחת חתיכת בצק בגודל אפונה, לחיצה עליו עם קצה האגודל, ואז מושך את האגודל בחזרה למעלה בתנועה מהירה. הבצק מדלל ומתולתל, ויוצר צורת C בפרופיל. לאחר שביצעת כמה חתיכות, קצב יפתח ועיצוב pisarei יהפוך אוטומטי. יש שימושי כמה סלים שטוחים גדולים מרופדים במגבות מטבח לייבוש הפסטה. קח 1/4 מהבצק (לשמור את השאר עטוף בניילון נצמד) ולחלק אותו ל -10 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מרדדים כל חתיכה עם שטוח של כף היד שלך כדי ליצור כבל ארוך 1/4 עד 1/2 אינץ ' בקוטר. שמור את המיתרים מכוסים בניילון נצמד. קח את כבל 1 ולחתוך אותו לחתיכות בגודל אפונה. השתמש בקצה האגודל כדי לסלסל כל חתיכה לתוך משטח העבודה ולאחר מכן למשוך בחזרה ומעלה. זוהי תנועה אימים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מורחים את החתיכות על הסלים מבלי לתת להם לגעת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1
מניחים את השעועית בסיר גדול ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי כ 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים עלי מרווה ורוזמרין. מכסים ומביאים לבועה איטית מאוד מעל חום בינוני. התאם את החום כך שהמים מבעבעים לאט. לבשל, מכוסה, 1 שעה, או עד השעועית הם רק רך מספיק כדי לאכול אבל בכלל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מסננים את השעועית במסננת, ומחזירים אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הכנת רוטב העגבניות: בעוד השעועית מתבשלת, מחממת את שמן הזית ואת שומן הפנצ ' טה בסיר כבד של 4 ליטר על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מטגנים את הבצל לחום זהוב עשיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את השום, בזיליקום ועגבניות ומבשלים כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מוסיפים את העגבניות והנוזל שלהן, מפרקים אותן כשהן נכנסות למחבת. להביא בועה תוססת לבשל, חשוף, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
1
מניחים את השעועית בסיר גדול עם רוטב עגבניות ומי כוס 1, ולהביא את תערובת שעועית / עגבניות לבועה עדינה. התערובת צריכה בועה לאט מאוד. מכסים חלקית ומבשלים 1/2 שעה, עד השעועית הם רכים מאוד (אבל לא מתפרקים), ויש להם את העקביות של מרק עבה. מערבבים לעתים קרובות כדי לבדוק דבק.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים עוד מים אם התערובת מאיימת לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
מניחים 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. טיפה pisarei ומרתיחים 5 עד 6 דקות, עד שהם צפים והם קלים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
יוצקים את השעועית לתוך קערת המנה המחוממת ומקפלים את השניים יחד, דואגים לא לשבור את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים כמה כפות של הגבינה, ומגישים. להעביר את שאר Parmigiano-רג ' יאנו בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'