קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

Piña Colada Crème Brûlée

Piña Colada Crème Brûlée
Piña Colada Crème Brûlée דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 427 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אננס, חלב קוקוס, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו פינה קולדה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקז אננס, ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מערבבים יחד אננס, קצפת, ואת 5 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3
יוצקים תערובת אננס באופן שווה לתוך 6 (6-אונקיה או 3/4 כוס) ramekins; מניחים ramekins במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
הוסף מים חמים למחבת לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים ב 300 במשך 50 עד 55 דקות או עד כמעט להגדיר. מגניב 30 עד 45 דקות במים במחבת על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר ramekins מחבת; כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים 1 כפית סוכר באופן שווה על כל פודינג; מקום ramekins במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מטגנים 5 1/2 אינץ ' מחום 7 דקות או עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
בואו לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סוכר להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
מפזרים קוקוס באופן שווה על כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
11
* תחליף 1 כפית תמצית קוקוס עבור רום קוקוס, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
רום קוקוסרום קוקוס
12
הערה: לעשות אצווה שנייה (ולא להכפיל את המתכון) עבור קהל גדול יותר. סוכר ניתן להשחמה עם לפיד קולינרי מקצועי זמין מחנויות מטבח מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון