Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פולו alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כיסי עגל בסגנון של Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana, Pollo alla pana (עוף בשמנת), ו עוף כמו אשת החוואי היה עושה: פולו אלה קונטדינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף 1 בין 2 יריעות ניילון נצמד או נייר קלף ולהשתמש פטיש בשר או מחבת כדי להלום אותו בעדינות לעובי אחיד, על 1/2 אינץ'. חזור עם השדיים הנותרים.
מניחים את הקמח בצלחת רחבה, רדודה, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומקציפים לשלב. לדלות כל שד בתערובת הקמח ולנער כל עודף.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר זה קצף, להוסיף את השדיים עוף ו sauté עד חום זהוב, על 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את היין ומגרדים את תחתית המחבת בכפית עץ כדי לשלב כל חתיכות משחימות לתוך הרוטב.להחזיר את העוף למחבת ולהפחית את החום לנמוך. מחלקים את הפרושוטו בין השדיים עוף, ולאחר מכן לחלק את הגבינה. מבשלים, רוטב כפיות על העוף כדי לעזור להמיס את הגבינה, עד שהרוטב התעבה מעט, כ 3 דקות. (
מוסיפים כמה כפות מים אם הרוטב נעשה סמיך מדי.) מתבלים בפלפל ומגישים.שיוך משקאות: נסה לבן צפון איטלקי עם זה, משהו חד ומוגדר כמו פינו גריג 'יו 2005 מן המאסטר של אדיג' ה אלטו, אלויס לגדר. יש לו אגס ירוק חד וטעמים צמחיים אשר ידגיש את כל האלמנטים בצלחת פשוטה זו.