קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה)

Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פולו alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כיסי עגל בסגנון של Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana, Pollo alla pana (עוף בשמנת), ו עוף כמו אשת החוואי היה עושה: פולו אלה קונטדינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חזה עוף 1 בין 2 יריעות ניילון נצמד או נייר קלף ולהשתמש פטיש בשר או מחבת כדי להלום אותו בעדינות לעובי אחיד, על 1/2 אינץ'. חזור עם השדיים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את הקמח בצלחת רחבה, רדודה, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומקציפים לשלב. לדלות כל שד בתערובת הקמח ולנער כל עודף.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר זה קצף, להוסיף את השדיים עוף ו sauté עד חום זהוב, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר לצלחת ולהניח בצד.
4
מוסיפים את היין ומגרדים את תחתית המחבת בכפית עץ כדי לשלב כל חתיכות משחימות לתוך הרוטב.להחזיר את העוף למחבת ולהפחית את החום לנמוך. מחלקים את הפרושוטו בין השדיים עוף, ולאחר מכן לחלק את הגבינה. מבשלים, רוטב כפיות על העוף כדי לעזור להמיס את הגבינה, עד שהרוטב התעבה מעט, כ 3 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים כמה כפות מים אם הרוטב נעשה סמיך מדי.) מתבלים בפלפל ומגישים.שיוך משקאות: נסה לבן צפון איטלקי עם זה, משהו חד ומוגדר כמו פינו גריג 'יו 2005 מן המאסטר של אדיג' ה אלטו, אלויס לגדר. יש לו אגס ירוק חד וטעמים צמחיים אשר ידגיש את כל האלמנטים בצלחת פשוטה זו.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריג ' יו.פינו גריג ' יו.
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ