Polpetti פירה תפוחי אדמה (קציצות)
פירה Polpetti (קציצות) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פרמזן, מלח אפור ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו קציצות פירה, קציצות תפוחי אדמה עם פרמזן, ו פירה פריך וקציצות מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
עונה מחדש תפוחי אדמה עם מלח ופלפל, מערבבים בגבינה. קח מיונז או מכסה חמאת בוטנים, קו עם ניילון לעטוף להשתמש כמו עובש. ארוז את תערובת תפוחי האדמה למכסה, פתח אותה והנח את הקציצה על תבנית אפייה. ניתן לקרר אותם מכוסים בניילון נצמד עד למחרת, או לטגן אותם באופן מיידי.
כדי לבשל, לדלות את הקציצות בקמח.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים קציצות. ממש לפני הטיגון, לדלות את הקציצות שוב עם קמח.
מוסיפים את הקציצות לשמן ללא צפיפות אותם (ייתכן שיהיה עליך לבשל אותם בקבוצות). מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב, על 5 דקות, להעיף וחום בצד השני.
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
מגישים חם עם רוטב שאריות.