קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

Pommes braytoises

Pommes braytoises
Pommes braytoises דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 607 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, חמאה, קממבר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Aligot Pommes, Pommes אנה, ו Pommes Duchesse.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לדקור את תפוחי האדמה ולאפות אותם במשך 50 דקות-1 שעה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר מהתנור ולהפוך את הטמפרטורה עד 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חותכים את תפוחי האדמה לשניים בזהירות לגרוף את בשר תפוחי האדמה, משאיר את העורות שלמים. מועך את הבשר עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
הסר את הקליפה מן קממבר ומערבב את הגבינה עם מחית תפוחי אדמה, בשר חזיר, קרם, שמנת או שמנת חמוצה (אם משתמשים), חרדל וביצה. מחית יחד ולבדוק את התיבול, הוספת פלפל שחור טחון טרי ומלח אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קממברקממבר
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
שים את קליפות תפוחי האדמה על תבנית אפייה ולחלק את המילוי ביניהם. למעלה עם gruyre. תנור-אופים במשך 10 דקות, ואז במהירות הבזק מתחת לגריל החם עד צמרות תפוחי האדמה הם זהובים מבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)