Pomodoro Fresco Sourdough Bruschetta
Pomodoro פרסקו Sourdough Bruschetta עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 216 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי בזיליקום, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו סלט פסטה Pomodoro פרסקו, מקור ברוסקטה, ו וידוי # 52: שאור הוא היריב הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם Starter שאור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את באגט חצי לאורכו, מניחים על מגש גיליון ואופים בתנור עד חום קל. לשפשף עם שיני שום.
טפטוף עם 2 אונקיות של שמן זית ומפזרים את Parmigiano-רג ' יאנו. חזור לתנור כדי להמיס גבינה.
בקערת ערבוב בינונית, מוסיפים את העגבניות, שום טחון, בזיליקום, חומץ, שמן זית שנותר, מלח ופלפל.
מערבבים היטב ולתת לשבת במשך 5 דקות בטמפרטורת החדר.
הסר בגט מהתנור העליון עם תערובת עגבניות.
מקשטים עם בזיליקום ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.