קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

Pomodoro Fresco Sourdough Bruschetta

Pomodoro Fresco Sourdough Bruschetta
Pomodoro פרסקו Sourdough Bruschetta עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 216 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי בזיליקום, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו סלט פסטה Pomodoro פרסקו, מקור ברוסקטה, ו וידוי # 52: שאור הוא היריב הקשה ביותר שלי ... לחם אומן עם Starter שאור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את באגט חצי לאורכו, מניחים על מגש גיליון ואופים בתנור עד חום קל. לשפשף עם שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
בגטבגט
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
טפטוף עם 2 אונקיות של שמן זית ומפזרים את Parmigiano-רג ' יאנו. חזור לתנור כדי להמיס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
נמס גבינהנמס גבינה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בקערת ערבוב בינונית, מוסיפים את העגבניות, שום טחון, בזיליקום, חומץ, שמן זית שנותר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שום טחוןשום טחון
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מערבבים היטב ולתת לשבת במשך 5 דקות בטמפרטורת החדר.
6
הסר בגט מהתנור העליון עם תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מקשטים עם בזיליקום ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
באזיל!באזיל!