המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: Pappan al Pomodoro, טונה פומודורו, ו Pappan al Pomodoro.
הוראות
1
בסיר עמוק, מחממים את השמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
על כל אחד מ-4 עד 6 צלחות מתאבנים, מניחים 4 פרוסות שונות של עגבניות, ומתבלים קלות במלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
טפטוף 2 כפות חומץ על כל צלחת של פרוסות עגבניות ולאחר מכן מניחים 1 פרוסת מוצרלה על כל פרוסת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
תפוח אדמה נא מגורר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
לזרוק את הבצל לחמאה ולנקז. לחפור בקמח, מתנער כל עודף. בזהירות לזרוק את הבצל לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב, סביב 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח מיד. למעלה הגבינה עם בצל מטוגן ו chifponade של בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
טפטוף כף שמן בזיליקום על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקום
7
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.