Ponzu-סטייק צלע מזוגג
סטייק פונזו מזוגג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 182 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מיץ ליים, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק צלע עם פונזו וחמאת מיסו, סטייק עם ציפוי סויה, ו סטייק צלוי ומזוגג צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מבשלים 3 דקות, ולהסיר מהחום.
מניחים סטייק על מחבת מרופדת בנייר כסף.
מברשת חצי תערובת סויה על סטייק; צלייה 5 דקות או עד השחמה. הפוך סטייק מעל; מברשת עם תערובת סויה נותרת. לצלות במשך 5 דקות או עד השחמה.
הסר מהתנור; לעטוף בנייר כסף סביב סטייק.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
מגישים סטייק עם מיצי פאן.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.