קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

Portobello-Porcini Cacciatore

Portobello-Porcini Cacciatore
צריך מנה עיקרית צמחונית? Portobello-Porcini Cacciatore יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פנה, יין, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. , שהוא מוצק. נסו שומר, פורצ'יני ועוף Cacciatore, פטריות פורטבלו בגריל ברוטב שמנת פורצ'יני, ו כד עוף איטלקי עם פורצ'יני, פורטובלו ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הפטריות המיובשות בסיר ומכסה עם כמה כוסות מים, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הפטריות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בינתיים, בתנור הולנדי לחמם את שמן זית כתית, 4 סיבובים של המחבת, על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כהה ומכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
4
מוסיפים את הקורנית, צ ' ילה, שום, פלפלים ובצל ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
טימיןטימין
ייןיין
5
הסר את הפטריות המשופצות מהנוזל, קוצץ ולאחר מכן להוסיף אותם לסיר הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
יוצקים את כל אבל כמה כפות אחרונות של מלאי נוזלי פטריות לסיר רוטב, חצץ יישב בתחתית המחבת. מערבבים את העגבניות, לשבור אותם עם כפית ואז מוסיפים את עלי הבזיליקום ומבשלים את הרוטב 20 דקות. להתקרר ולאחסן עבור ארוחה איפור מראש לחמם מעל להבה בינונית, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מחבתמחבת
7
מרתיחים סיר גדול של מים לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
9
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מוסיפים את המר ומערבבים להמיס.
11
יוצקים חצי מהרוטב וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
12
מגישים בקערות רדודות עם יותר cacciatore פטריות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מקשטים עם הרבה רומנו מגורד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רומנוגבינת רומנו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון