צריך מנה עיקרית צמחונית? Portobello-Porcini Cacciatore יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פנה, יין, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. , שהוא מוצק. נסו שומר, פורצ'יני ועוף Cacciatore, פטריות פורטבלו בגריל ברוטב שמנת פורצ'יני, ו כד עוף איטלקי עם פורצ'יני, פורטובלו ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הפטריות המיובשות בסיר ומכסה עם כמה כוסות מים, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הפטריות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בינתיים, בתנור הולנדי לחמם את שמן זית כתית, 4 סיבובים של המחבת, על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
3
מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כהה ומכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
4
מוסיפים את הקורנית, צ ' ילה, שום, פלפלים ובצל ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפלים
שום
בצל
פלפל צ ' ילי
טימין
יין
5
הסר את הפטריות המשופצות מהנוזל, קוצץ ולאחר מכן להוסיף אותם לסיר הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
יוצקים את כל אבל כמה כפות אחרונות של מלאי נוזלי פטריות לסיר רוטב, חצץ יישב בתחתית המחבת. מערבבים את העגבניות, לשבור אותם עם כפית ואז מוסיפים את עלי הבזיליקום ומבשלים את הרוטב 20 דקות. להתקרר ולאחסן עבור ארוחה איפור מראש לחמם מעל להבה בינונית, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
פטריות
עגבנייה
רוטב
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
מחבת
7
מרתיחים סיר גדול של מים לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
9
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים את המר ומערבבים להמיס.
11
יוצקים חצי מהרוטב וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
12
מגישים בקערות רדודות עם יותר cacciatore פטריות על גבי.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.