קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

פיצה רביולי

פיצה רביולי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לאוסף שלך, פיצה רביולי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 110 גרם חלבון , 95 גרם שומן , ובסך הכל 2462 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. תמורת $6.56 למנה , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לך חמאה, פפרוני, פלפל חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רביולי פיצה אפוי פפרוני , רביולי אפוי (פיצה פסטה) ו- Slow-Cooker Pizza Ravioli Mix Up .

הוראות

1
מחלקים רביולי בין שתי קערות המתאימות למיקרוגל; מנקד בחמאה. מעל פלפלים, בצל, רוטב פיצה, פפרוני וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רביולירביולי
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, בחום גבוה למשך 2-3 דקות או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם אפשרויות נהדרות עבור רביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.