Portobello, אורז בר, וgizzards
Portobello, אורז בר, וgizzards נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 411 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קורקבני עוף, מים, כובע פטריות פורטובלו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו The Nasty Bits: Gizzards Galore.
הוראות
מניחים אורז ומים בסיר, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 45 דקות.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
מניחים קורקבנים בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. לבשל 15 דקות.
מחממים שמן זית במחבת, ומבשלים את הבצל, פטריות, שום ועגבניות מיובשות עד רך.
מערבבים את הקורקבן המבושל, ומבשלים עד השחמה קלה.
העברת תערובת לתבשיל מוכן, ומערבבים את האורז. למעלה עם גבינת פרמזן.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד מבעבע.