קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

Portobello, אורז בר, וgizzards

Portobello, אורז בר, וgizzards
Portobello, אורז בר, וgizzards נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 411 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קורקבני עוף, מים, כובע פטריות פורטובלו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו The Nasty Bits: Gizzards Galore.

הוראות

1
מניחים אורז ומים בסיר, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
3
מניחים קורקבנים בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. לבשל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
ניקוז, וקוביות.
5
מחממים שמן זית במחבת, ומבשלים את הבצל, פטריות, שום ועגבניות מיובשות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
שמן זיתשמן זית
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מערבבים את הקורקבן המבושל, ומבשלים עד השחמה קלה.
7
העברת תערובת לתבשיל מוכן, ומערבבים את האורז. למעלה עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור