Portobellos ממולא תירס ופטריות
Portobellos ממולא תירס ופטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 204 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמן תירס, פטריות, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 33%. נסו Portobellos ממולא תירס ופטריות, תירס מוקרם ופטריות ממולאות בצ'וריסו, ו גבינה משולשת ופטריות פורטובלו ממולאות תירס (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא 1 כוס שמן, שום, חומץ, 3 כפיות קורנית, ו 2 כפיות אורגנו בקערה בינונית להתמזג. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
להעביר 1/3 כוס שום-שמן צמחי לקערה קטנה; מילואים.
לקצץ דק פורטו גבעולים פורטו-בו; להפריש.
מברשת שני הצדדים של כובעי פורטובלו עם שאריות שמן עשבי שום; כובעי מקום, מעוגל בצד למטה, על גיליון אפייה גדול rimmed. מטאטא Preheat. מטלית portobello כובעים עד מכרז, על 5 דקות לכל צד.
הסר מברוילר. סיבוב כובעים מעוגל כלפי מטה.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
הוסף מגוון פטריות וגבעולי portobello; sauté 5 דקות. מערבבים בשמור 1/3 כוס שום-שמן עשב; sauté עד פטריות מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים תירס; sauté עד מכרז, על 3 דקות.
להוסיף שמנת; מבשלים עד כמעט נספג, על 2 דקות. מערבבים בגבינה. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים תערובת בין כובעי פורטובלו, mounding במרכז. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מטאטא Preheat. צלוי portobellos עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מפזרים 2 כפיות כל קורנית אורגנו.