Provençal Herb-עוף צלוי במרינדה
Provençal Herb-עוף צלוי במרינדה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קורנית, מלח, שמן זית extravirgin, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. מתכונים דומים: צלוי לשלמות! צלי בקר טרי-טיפ במרינדה של הרב., עוף צלוי פרובנסל, ו עוף צלוי.
הוראות
להסיר ולהשליך giblets וצווארים מתרנגולות. לשטוף תרנגולות עם מים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן.
מניחים תרנגולות על משטח חיתוך. לפצל תרנגולות במחצית לאורכו. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השדיים ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
שלב רוזמרין ושאר החומרים למעט תרסיס בישול. לשפשף תערובת תחת עור משוחרר ועל שדיים ומקלות תיפוף.
מניחים חצאי עוף בשקיות פלסטיק גדולות zip-top; חותם במרינדה במקרר 4 שעות או עד 2 ימים.
מניחים חצאי עוף, צד עור למעלה, על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 500 במשך 30 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 17
הסר חצאי עוף מחבת; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. להיפטר מהעור.