קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

Provençal Herb-עוף צלוי במרינדה

Provençal Herb-עוף צלוי במרינדה
Provençal Herb-עוף צלוי במרינדה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קורנית, מלח, שמן זית extravirgin, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. מתכונים דומים: צלוי לשלמות! צלי בקר טרי-טיפ במרינדה של הרב., עוף צלוי פרובנסל, ו עוף צלוי.

הוראות

1
להסיר ולהשליך giblets וצווארים מתרנגולות. לשטוף תרנגולות עם מים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2
מניחים תרנגולות על משטח חיתוך. לפצל תרנגולות במחצית לאורכו. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השדיים ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
שלב רוזמרין ושאר החומרים למעט תרסיס בישול. לשפשף תערובת תחת עור משוחרר ועל שדיים ומקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
מקלות עוףמקלות עוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים חצאי עוף בשקיות פלסטיק גדולות zip-top; חותם במרינדה במקרר 4 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
5
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר חצאי עוף משקיות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מניחים חצאי עוף, צד עור למעלה, על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
8
אופים ב 500 במשך 30 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 17
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר חצאי עוף מחבת; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה