Quattro Formaggi פיצה
פיצה Formaggi Quattro דורשת סביב 2 שעות אם יש לכם שמרים, מלח, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו Quattro Formaggi פיצה, Quattro Formaggi פיצה, ו Quattro Formaggi Flatbread (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 כפות סוכר לתוך המים החמים; מפזרים את השמרים על גבי ומערבבים לערבב. להפריש במשך 5 דקות.
לטאטא את הקמח והמלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז; יוצקים בתערובת השמרים ומערבבים לעשות בצק מדובלל.
מניחים את הבצק על משטח משוריין ולשים כ 5 דקות, עד חלק וגמיש, מוסיפים מספיק קמח כדי למנוע ממנו דבק.
טופס לכדור, במקום בקערה משומנת גדולה, פונה מעיל עם השמן. מסדרים את צד התפר של הבצק למטה ומכסים את הקערה בניילון נצמד.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר על 1 שעה 30 דקות, או עד הוכפל בגודל.
מדף תנור עמדה למדף העליון, יחד עם אבן פיצה או תבנית אפייה. מחממים ל 450 מעלות F.
מפזרים משטח עבודה וסיכה מתגלגלת עם קמח תירס כדי למנוע דבק. ללוש בצק לכמה שניות כדי להתחיל לעצב אותו לכדור. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק החוצה למעגל בקוטר של כ -10". סיים מתיחה באמצעות הידיים. הבצק צריך להיות דק.
הסר תבנית אפייה או אבן פיצה מהתנור ומפזרים אותו עם קמח תירס. בזהירות למקם את הבצק פיצה על האבן או תבנית אפייה ומפזרים במהירות עם גבינת ריקוטה. פזר את המוצרלה ואת חתיכות Gorgonzola, יחד עם נקניק, ולבסוף, העליון עם גבינת פרמזן.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב והגבינה תוססת.
הסר מהתנור, מקשטים עם עשבי תיבול טריים, לחתוך וליהנות!
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.