Raclette עם תפוחי אדמה מבושלים מתכון חמוץ מהיר
Raclette עם תפוחי אדמה מבושלים מתכון חמוצים מהיר עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 224 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, קישואים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Raclette, או גבינה מותכת, תפוחי אדמה, חמוצים, טוסט ביצה קשה עם חרדל וחמוצים, ו טוסט ביצה קשה עם חמוצים וחרדל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הירקות להיות כבושים בקערה חסינת חום גדולה.
מערבבים את המים, חומץ, מלח ים, סוכר ותבלינים כבישה בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כאשר פתרון כבישה רותח, לזרוק את שיני ולאחר מכן לשפוך את התערובת על הירקות.
יוצקים לתוך מיכל זכוכית עם כל הנוזל, מכסים ומקררים. הירקות הכבושים ישמור עד 1 חודש במקרר.לתפוחי האדמה:להדליק אש בגריל החיצוני שלך (אלא אם כן יש לך גריל raclette חשמלי שולחן או שאתה מתכנן לטגן את הגבינה בתנור שלך).בעוד הירקות מתקררים במקרר, לשים את תפוחי האדמה בסיר בינוני לכסות אותם עם מים קרים. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.כאשר המים רותחים, מוסיפים את המלח הכשר, ומפחיתים את החום כדי לשמור על המים רותחים עדין.מבשלים רק עד תפוח אדמה הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, ומניחים אותם בצד בזמן שאתה מכין את הגבינה.עבור הגבינה: גדלים של גריל raclette יכול להשתנות, אז לחתוך את הגבינה כדי להתאים raclette שלך. אם מחממים את הגבינה על אש חיצונית, ודא שהוא נשרף לגחלים אפורות בעיקר עם רק זוהר קטן של אדום.להגשה: כפית תפוחי אדמה מבושלים חמים וירקות חמוצים מצוננים על כל צלחת. לגרד את הגבינה המומסת מן השטח בגריל וחום של הגבינה שנחשף לחום ולאכול את זה נמס קצת גבינה עם ביס של תפוחי אדמה.נסה עוד אוכל צרפתי על רפובליקת מזון: מתכון טארט עגבניות פשוט
מתכון טארט הבצל האולטימטיבי