קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות בניחוח מרווה חמאה חומה

Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות בניחוח מרווה חמאה חומה
Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות ריחני מרווה חמאה חומה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה חלב, מלח ים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו Raviolo עם חמאת כמהין חלמון ביצה, רביולי חלמון ביצה (אובה דה רביולו) עם רוטב בייקון מרווה, ו בשר בקר צלע קצרה וחלמון ביצה רביולו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הפסטה: תל 3 ½ כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו יחד את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של well.As אתה מרחיב את הבאר, ממשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מעט קמח מחדש את הלוח ולהמשיך ללוש במשך 5 או 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מרדדים את בצק הפסטה אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה. מתוך גיליון פסטה דק, לחתוך 12 מעגלים בקוטר 6 אינץ'. הגדר 6 של העיגולים על מגש גיליון מאובק בקמח, לכסות עם ניילון לעטוף ולהגדיר aside.To הפוך את המילוי: להכין אמבט קרח. בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, blanch את chard במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
Chard שוויצריChard שוויצרי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים, ואז לצלול במהירות אותו לאמבט הקרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
לנקז שוב, ואז לסחוט אותו בך אגרופים כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר.
5
להעביר אותו למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
הוסף ריקוטה מרוקן למעבד המזון, דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים את אגוז מוסקט, מלח ים, פלפל ו 2 חלמונים ביצה. הפעל את המכונה עד התערובת משלבת היטב. ייתכן שיהיה עליך לגרד את הצדדים של הקערה פעם אחת כדי להבטיח שזה משולב באופן שווה. כפית את התערובת המעורבת לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול 1 ½ אינץ'.צינור טבעת של תערובת ריקוטה על ½ אינץ ' מהקצוות של כל אחד מעגלי הבצק 6 שנקבעו בצד על המגש. המטרה היא ליצור באר להחזיק אחד 6 חלמונים הנותרים על כל אחד מעגלי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף את butterchunks ואת מרווה פרוס, לטאטא לעתים קרובות וצופה בזהירות. תוכלו להבחין חמאה תקבל קצף, ולאחר מכן מוצקי החלב יתחילו חום. ברגע שזה מתחיל, להסיר מחבת מהחום. החמאה תעבור מחום לשחור במהירות, כך להגדיר את המחבת על משטח מגניב, חום הוכחה כדי להאט בישול לפני החמאה הופכת שחורה. להריח את החמאה; זה צריך להיות ארומה אגוזים, ולהיות קרמל ב color.To לסיים את המנה: להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר מלאי גדול ולהוסיף 2 כפות מלח. מנמיכים את החום לרתיחה ולתת הבועות להתפוגג. בעדינות, באמצעות מרית שטוחה רחבה, להוריד כל raviolo לתוך המים. לבשל אותם במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הסר את, בעדינות מן המים ומניח אותם אחד בכל פעם למחבת עם רוטב מרווה חמאה חום, להשתמש בכפית כדי מעיל כל אחד היטב עם הרוטב. חזור עם raviolos הנותרים. הצבת כל אחד מהם בזהירות על כל אחד 6 צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
רסס נשאר רוטב שווה על כל צלחת, וודא לכלול כמה מרווה מטוגנת גם כן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מקשטים בנדיבות עם צורם של Parmigiano-Reggiano, וכן טפטוף אופציונלי של שמן כמהין. רק ניחוח קל של שמן זה כל מה שצריך. שמן כמהין יכול להיות חתרני למדי בעת שימוש ביד כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
דַק-דַק-