טאקו דגים בסגנון באחה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 387 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. אם יש לכם מלח ופלפל, ג'לפנוס כבוש, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טאקו דגים בסגנון באחה, דגים טאקו-באחה סגנון, ו טאקו דגים בסגנון באחה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל בקערה בינונית. מוסיפים בהדרגה את הבירה תוך כדי הקצפה. מניחים בצד ונותנים לבלילה לנוח 15 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מוסיפים את המיונז והקרמה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קרם מקסיקני
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים פנימה את גרידת הלימון, מיץ הלימון והמים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל (ניתן להכין 3 ימים קדימה, לכסות ולקרר).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
במחבת גדולה, על אש בינונית, הוסיפו מספיק שמן כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים את השמן עד שמדחום טיגון עמוק רושם 350 מעלות פרנהייט או כאשר קצה כף עץ רוחש כשהוא מוחדר לשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשום
3
על צלחת גדולה, לשלב את הקמח והמלח. מתבלים את נתחי הדג במלח ופלפל ומצפים בקמח. עובדים בקבוצות, טובלים את הפילטים בבלילת הבירה ומצפים משני הצדדים. מטגנים בשמן החם עד להזהבה ומבושלים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מכינים טאקו עם הטורטיות והדגים ומעליהם שמנת, כרוב מגורר, סלסת עגבניות וג ' לפנוס כבוש, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלה
יכול) סלסה ורדה משומרת
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
* הערה של קוק: פתחו סרווזה מקסיקנית קרה כמו נגרה מודלו או ענבר 2 אקוויס (עשרים) להכנת בלילת הבירה הטעימה הזו, שתשנה את הדרך בה אתם חושבים על דגים מטוגנים! אתה יכול להשתמש בו גם לירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
** הערה של קוק: קרמה מקסיקנית היא הגרסה של מקסיקו לקרם פרש ונמצאת בסופרמרקטים רבים וניתן להחליף אותה בקלות בשמנת חמוצה.
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.