Razzle לסנוור טוסט צרפתי
Razzle לסנוור טוסט צרפתי עשויה להיות מה שחיפשתם. ארוחת הבוקר הזאת 7142 קלוריות, 109 גרם חלבון ו 470 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם בייקון פלפל, מלח כשר, אבקת מאלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו סלט Razzle-dazzle, Razzle לסנוור אותי חלקלק, ו עוגת גבינה בטעם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מורחים את הבייקון על מתלה תיל מצויד מעל תבנית אפייה.
Bakeuntil נחמד ופריך, 12 עד 15 דקות.
מערבבים תמילק, סוכר חום, מלח, חלמוני ביצה וזרעי שעועית וניל בתבנית אפייה כדי להפוך את הבלילה.
חום 1 כף של החמאה במחבת nonstick גדולה למדיום. דאנק כל צד של הלחם לתוך הבלילה לכמה שניות בצד. מטגנים 2 פרוסות של לחם מוכה עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות לכל צד. חזור על התהליך, מנגב את המחבת נקייה בין כל צ ' יפס, עד שיש לך חום זהוב לחלוטין טוסט צרפתי טעים. (אתה יכול להחזיק את הלחם המטוגן בתנור 200 מעלות על מתלה חוט להגדיר בתבנית אפייה כדי לשמור על חום אם יש צורך.)
כאשר הטוסט הצרפתי נעשה, להתחנף לכל חתיכה עם קצת קרם מסקרפונה. ואז למעלה עם ערימה של פטל ו 3 פרוסות בייקון. קרוב, חתוך לשניים ומגיש עם סירופ מייפל לטבילה.
מערבבים יחד את mascarpone, מאלט אבקה, סירופ מייפל, מלח וvanilla שעועית זרע בקערה, ולאחר מכן להפריש עד מוכן לשימוש.