Ricotta, בשר חזיר בצל ירוק
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, גבינת ריקוטה, שמיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פאטן וסקליון טארט, אספרגוס בצל ירוק, ו פטריות, תרד, בצל ירוק.
הוראות
מניחים תבנית אפייה על המדף העליון של התנור; מחממים עד 425 מעלות. משמנים מחבת טארט מחורצת 9 אינץ ' עם 1 כף חמאה. קו המחבת עם בצק פיצה, בזהירות לחיצה על זה נגד הצדדים; לקצץ בצק עודף.
להקציף את הריקוטה, שמנת וביצה בקערה בינונית. טחון מספיק בצל ירוק צמרות לעשות 2 כפות; להוסיף לתערובת ריקוטה יחד עם פטרוזיליה ושמיר. מתבלים עם פלפל. חותכים את הבצל הירוק הנותרים לתוך 1/2-ל 1/4 אינץ חתיכות.
מחממים את 2 כפות הנותרים חמאה במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל הירוק פרוס ו 2 כפות מים; לבשל עד הבצל הירוק הם במכרז ולהתחיל לרחוש, על 3 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את החזיר.
מורחים את כל אבל כמה כפות של תערובת בצל ירוק על הקרום מוכן.
יוצקים את תערובת ריקוטה, ולאחר מכן לפזר את תערובת בצל ירוק הנותרים על גבי.
אופים את הטארט על תבנית האפייה שחוממה מראש במשך 20 דקות, או עד שהקרום הוא זהוב והמילוי מוגדר. לנוח במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר ולפרוס.