Roulade קיץ עם עגבניות, גבינת שמנת, ועשבי תיבול
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך חומץ בלסמי, גבינת שמנת, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עלי עוגיית גבינה כחולה עם גבינת שמנת-Chutney Roulade, ביצים אפויות עם עגבניות, עשבי תיבול ושמנת, ו גבינת שמנת וצ'אטני Roulade.
הוראות
הכינו את בסיס הסופלה והניחו אותו בצד. זרוק את העגבניות לתוך מים רותחים לספירה של עשר; ואז לקלף, זרע, וחותכים את העגבניות לחתיכות לא גדול מ-אינץ ' מרובע.
מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את העגבניות, ומבשלים אותם במהירות על חום גבוה כדי להתאדות את המיצים, ערבוב לעתים קרובות במשך כ 5 דקות. אם העגבניות הן טארט במיוחד, להוסיף קמצוץ או שניים של סוכר בזמן שהם מבשלים.
הסר אותם מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח, פלפל שחור טחון טרי, וחומץ בלסמי. להפריש להתקרר.
כדי לבנות את roulade, תחילה דק את גבינת שמנת עם מספיק חלב כדי להפוך אותו רך וגמיש. ואז בזהירות להפיץ אותו על פני כל פני השטח של הסופלה. מכסים עם בצל ירוק ועשבי תיבול קצוצים ולבסוף עגבניות מבושלות.
מרדדים את הסופלה בחוזקה, החל בקצה קצר. אם זה לא להיות מוגש מיד, לעטוף אותו היטב בניילון נצמד להכניס למקרר עד הצורך.
הסר 20 דקות לפני ההגשה כדי להוריד את הצינה ולהביא אותו לטמפרטורת החדר. חותכים דק ומגישים. שאריות ישמור, עטוף, במקרר במשך יום או יומיים. ליין, מגישים יין פריך בהיר וין גרי או בוז ' ולה צונן.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;