Rugelach שעועית אדומה
והוא מספק כ 48 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. אם יש לך קינמון טחון, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Rugelach, Rugelach, ו עבור רוגלך (מתכונים דומים).
הוראות
עם כף עץ, מערבבים יחד את החמאה הריכה ואת גבינת השמנת עד בשילוב טוב. (לחלופין, אתה יכול לרכך את גבינת שמנת וחמאה על ידי creaming אותם יחד עם מצורף ההנעה של מערבל לעמוד שלך.)
מוסיף את הקמח, סוכר, ומלח ומערבבים עד מעורבב היטב.
להניח שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף לפחות 16 על ידי 12 אינץ'. טופס כל בצק חצי לתוך גוש מלבני 6 על 3 אינץ ' של בצק. מכסים ומקררים במקרר לפחות 2 שעות ועד 4 ימים.
כאשר מוכן לגלגל, להסיר את הבצק מהמקרר ולאפשר לו לשבת על הדלפק במשך כ 30 דקות או עד שהוא נזיל מספיק כדי לגלגל. בינתיים, מניחים 2 מדפי תנור בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים את התנור ל 350 ° F.
כדי למלא: בקערה בינונית, לשלב את הסוכר וקינמון. תניח בצד.
מגלגלים כל גוש בצק בין שני יריעות נייר קלף או ניילון נצמד למלבן בגודל 12 על 18 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
מניחים במקפיא במשך 10 דקות עד מוצק מעט (בצק רוגלך ניתן להשאיר במקפיא עד 2 שבועות, עטוף היטב). חזור לדלפק והסר את הדף העליון של הנייר.
מפזרים חצי סוכר הקינמון באופן שווה, כך פני השטח מכוסה קלות.
מורחים חצי ממרח השעועית האדומה ברצועה רחבה 1/2 אינץ ' על פני קצה אחד ארוך של המלבן. בזהירות לגלגל את הבצק, החל בסוף עם רסק שעועית אדומה לתוך שרביט גדול. להקפיא את הבצק שוב לפחות 10 דקות.
חותכים את הבצק למקטעים של 3/4 עד 1 אינץ ' ומקפיאים שוב במשך 10 דקות.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, עד התחתית הם השחמה עמוקה.
בואו מגניב ומפזרים אבקת סוכר. שאריות רוגלך ניתן לאחסן במיכל אטום עד 4 ימים.