Rémoulade שרימפס חריף על טוסט עם חמאה מולסה
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, שרימפס, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שרימפס מטוגנים עם Remoulade חריף, שרימפס ברמה נמוכה לרתיחה עם Remoulade חריף, ו שרימפס מבושל עם רוטב Rémoulade ורוטב קוקטייל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מזלג, לערבב את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג.
מערבבים הראשון 12 מרכיבים בקערה בינונית.
מורחים חמאה מולסה קלות על לחם; מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים עד הלחם מתחיל להתקשות, על 10 דקות. מגניב.
מערבבים שרימפס לתוך רוטב remoulade. טוסט העליון עם תערובת שרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.