S ' mores עוגת גבינה עם גרגרי קיץ
והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם קרם טרי עם גרגרי קיץ, מוקרם של גרגרי קיץ, ו פירות יער על ענן {הקינוח הטוב ביותר של הקיץ!}.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
מערבבים פירורים וסוכר בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מומסת; מערבבים עד התערובת היא לחה באופן שווה. לחץ על החלק התחתון של מחבת springform בקוטר 9 אינץ 'עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים.
אופים עד הסט, כ -12 דקות.
הסר מהתנור; מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מערבבים שוקולד על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי עד חלקה.
הסר מעל מים וקריר לפושר, ערבוב מדי פעם.
מערבבים גבינת שמנת, סוכר ומלח במעבד ומתמזגים עד לקבלת חלקה. עם מנוע פועל, להוסיף קצפת דרך צינור הזנה ולעבד רק עד מעורבב. עם מנוע פועל, להוסיף שוקולד נמס, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, מיזוג וגירוד למטה הצדדים לאחר כל תוספת עד תערובת חלקה.
יוצקים את הבלילה מעל הקרום במחבת.
אופים עוגה עד הקצה החיצוני הוא נפוח מעט ועוגה היא בקושי להגדיר במרכז (המרכז ייראה מבריק לנוע מעט כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות), על 55 דקות.
להעביר עוגה למתלה. הפעל סכין חדה קטנה סביב העוגה כדי לשחרר. צמרמורת חשפה עד קר, 8 שעות או לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.
להקציף סוכר, חלבונים ביצה, 3 כפות מים, קרם טרטר, ו 1/8 כפית מלח להתמזג בקערת מתכת גדולה. להגדיר קערה על סיר של מים רותחים; להקציף כל הזמן עד סוכר מתמוסס תערובת מתעבה חם לגעת, על 3 דקות.
הסר קערה מעל מים ומערבבים מרשמלו (לשמור על מים רותחים בסיר).
בואו לעמוד עד מרשמלו לרכך, כ -3 דקות. סט קערה עם תערובת מעל מים רותחים; באמצעות מערבל חשמלי שנערך ביד, להכות עד פסגות מבריק נוקשה טופס, על 4 דקות. מקציפים בוניל.
לגרד ציפוי על עוגת גבינה. באמצעות מרית מתכת אופסט, התפשטות ציפוי לקצוות של עוגה, מתערבל באופן דקורטיבי.
בואו לעמוד untilset, כ -15 דקות.
באמצעות לפיד מטבח, ציפוי חום קל במקומות. (או מטגן preheat; מניחים עוגה לפחות 4 אינץ ' ממקור חום ומטגן רק עד ציפוי הוא משחימים קלות כתמים, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 2 דקות.) Chill cake until cold. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולשמור מקורר.
מערבבים פטל אוכמניות בקערה בינונית.
מגישים תערובת פירות יער לצד.