S ' mores קפה עוגת גלידה פאדג
S 'mores קפה ו עוגת גלידה פאדג' עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם חמאה, קרקרים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. טוחנים דק קרקרים, שקדים קלויים ו 3 כפות סוכר במעבד.
להוסיף 1/2 כוס חמאה מומסת; תערובת תהליך עד פירורים לחים טופס. לחץ תערובת קרקר גרהם על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת springform בקוטר 9 אינץ 'עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים.
אופים את הקרום עד הקצוות הם זהובים, על 12 דקות. קרום קרקר קרקר קרקר מגניב לחלוטין.
מורחים 2 כוסות גלידה מרוכך בקרום. כפית 3/4 כוס מקורר רוטב פאדג ' נגמר. להקפיא עד הרוטב הוא רק להגדיר, על 10 דקות. מקררים או מקפיאים את שאריות הגלידה לפי הצורך כדי למנוע מהגלידה להינמס. חזור על שכבות עם 2 כוסות גלידה, ולאחר מכן 3/4 כוס רוטב. להקפיא עד הרוטב הוא רק להגדיר.
מורחים הנותרים 2 כוסות גלידה נגמר. כיסוי והקפאת עוגה בן לילה. מקררים את שאריות רוטב הפאדג'.
מטאטא Preheat. רוטב פאדג ' חם שנותר בסיר קטן על אש נמוכה.
מניחים עוגה במחבת על תבנית אפייה.
מורחים קרם מרשמלו על גבי עוגה.
מפזרים מרשמלו מיניאטורי בשכבה אחת. לצלות רק עד מרשמלו הם חום עמוק, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 1 דקה. הפעל סכין בין הצדדים מחבת ועוגה כדי לשחרר.
מגישים עוגה מיד עם רוטב פאדג ' חם.