המתכון Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 521 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-204 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תרמילי הל, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית, תרד מוקרם הודי עם גבינה (Saag Paneer), ו Saag Paneer (תרד בקארי עם גבינה).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את כורכום, קאיין, 1 כפית מלח 3 כפות שמן. בעדינות, טיפה בקוביות של paneer ולזרוק בעדינות, דואג לא לשבור את הקוביות אם אתה משתמש בסוג תוצרת בית.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
Paneer
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תן לקוביות להשרות בזמן שאתה מכין את שאר המרכיבים שלך.
4
להפשיר את התרד במיקרוגל צלחת בטוחה במיקרוגל, 5 דקות על גבוה, ואז מחית במעבד מזון עד חלקה. לחלופין, אתה יכול לקצוץ אותו דק מאוד עם הסכין שלך.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
רול פירות צהוב אחד
5
מניחים מחבת לא מקל גדולה מעל חום בינוני, ומוסיפים את הפניר כמו מחממים פאן. בעוד כמה דקות לתת את המחבת לזרוק; כל פיסת paneer צריך להיות השחמה בצד אחד. מטגנים עוד דקה בערך, ולאחר מכן להסיר את paneer מן המחבת על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
Paneer
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הוסף את הנותרים 1 1/2 כפות שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיף את הבצלים, ג ' ינג 'ר, שום וצ' ילה. עכשיו הנה החלק החשוב: לטגן את התערובת עד שהיא שווה בצבע טופי, שאמור לקחת בערך 15 דקות. אל תדלג על השלב הזה - זה הבסיס של המנה! אם אתה מרגיש כאילו התערובת מתייבשת ושורפת, להוסיף כמה כפות של מים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
טופי.
1 כוס שום קצוץ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
8
הוסף את garam masala, כוסברה וכמון. אם יש לך לא כבר, מפזרים קצת מים כדי לשמור על התבלינים מלשרוף. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריח גלם של התבלינים לבשל החוצה, וכל זה מריח קצת יותר מלודי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
9
מוסיפים את התרד ומערבבים היטב, המשלבים את תערובת הבצל המתובלת בתרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
מוסיפים קצת מלח ו 1/2 כוס מים, מערבבים, ומבשלים כ 5 דקות עם המכסה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
כבה את החימום.
12
מוסיף את היוגורט, קצת בכל פעם כדי למנוע ממנו מסתלסל. לאחר היוגורט מעורבב היטב לתוך התרד, להוסיף את paneer. הפעל את החום בחזרה, לכסות ולבשל עד שהכל התחמם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
Paneer
1/4 כוס יוגורט תות
13
לשרת.
14
קו מסננת גדולה עם שכבה כפולה גדולה של cheesecloth, ולהגדיר אותו בכיור שלך.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור
15
בסיר רחב גדול, להביא את החלב לרתיחה עדינה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפת התחתון (סיר nonstick עובד ממש טוב למטרה זו). זה ייקח קצת זמן אז תהיה סבלני!
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
16
מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים את החום לנמוך. ערבוב בעדינות, אתה צריך כמעט מיד לראות את curds (מוצקים חלב לבן) ו whey (הנוזל ירקרק) להפריד. אל תדאג, זה מושלם!
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחמניות לבנות
17
הסר את הסיר מן החום בזהירות לשפוך את התוכן לתוך מסננת בכותנה מצופה. בעדינות לשטוף עם מים קרים כדי להיפטר בטעם לימון. בשלב זה, אתה יכול לסחוט חלק מהנוזל, ולהגיש עם קצת דבש וכמה אגוזים, כמעט כמו ריקוטה טרי!
לתפוס את הקצוות של cheesecloth ולסובב את כדור הגבינה כדי לסחוט את מי גבינה עודף. לקשור את הגבינה לברז המטבח שלך ולאפשר את הגבינה כדי לנקז במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
19
מסובב את הכדור כדי לדחוס את הגבינה לתוך בלוק, למקם אותו על צלחת עם החלק המעוות של הגבינה בצד (זה יבטיח בלוק שלך של גבינה הוא נחמד וחלק!) ולהגדיר צלחת אחרת על גבי. לשקול את הצלחת השנייה למטה עם פחיות של שעועית או סיר כבד. לעבור למקרר ולתת לו לשבת על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
20
מערבבים את מקלות הקינמון, ציפורן, זרעי הל ירוקים, זרעי הל שחור, אם משתמשים במטחנת תבלינים או מטחנת קפה וטוחנים עד בסדר. אחסן את תערובת התבלינים במיכל אטום הרחק מאור שמש ישיר.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Quintan Essentia Chenin Blanc עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.