Sablefish עם זגוגית חרדל קלה
Sablefish עם גלאס חרדל קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שיני שום, פילה sablefish, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו כרוב בקארי יוגורט וחרדל מתון, Sablefish צלוי פריך, ו Sablefish מצופה כמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר קטן מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות או עד השום הופך ריחני, ערבוב כל הזמן.
להוסיף 1/2 כוס מים; להביא לרתיחה.
הוסף דמי-גלייס, ערבוב עם מקצף עד בשילוב.
שלב הנותרים 1/4 כוס מים וחרדל, ערבוב עם מקצף עד חרדל מתמוסס. מערבבים תערובת חרדל, חומץ, ו 1/4 כפית פלפל לתוך תערובת גלייס; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות; מסננים דרך מסננת בסדר מעל קערה. בטל מוצקים; לשמור על חום-גליק.
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים הנותרים 1/4 כפית פלפל ומלח באופן שווה על דגים.
להוסיף דגים למחבת; לבשל 2 1/2 דקות. להפחית את החום בינוני; להפוך את הדגים, ומבשלים 7 דקות או עד המידה הרצויה של doneness.
מפזרים בצל ירוק, ומגישים עם קרצוף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו