Salchipapas (צ'יפס תפוחי אדמה ונקניקיות)
המתכון Salchipapas (צ'יפס תפוחי אדמה ונקניקיות) מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-155 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם נקניקיות, שמן צמחי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נקניקיות עוף בגריל עם צ'יפס בטטה, נקניקיות שום קשר, ו נקניקיות וצ'יפס בסגנון שיקגו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר כבד גדול מעל חום גבוה בינוני.
חותכים את תפוחי האדמה לתוך כ 1/3 אינץ ' מקלות עבים ומניחים אותם בקערה עם מים קרים מלוחים.
מסננים ומטפחים לייבש את תפוחי האדמה ולהוסיף שמן חם בקבוצות, הופך עד מבושל וזהב, במשך כ 8 דקות.בינתיים, לחתוך את הנקניקיות לרוחב ל 3 חתיכות כל ולאחר מכן לחתוך קטן, " חוצה עמוק ¼ לקצות של חתיכות אלה ולהניח בצד.עם כפית מחוררת להעביר את הצ ' יפס לצלחת מרופדת מגבות נייר העונה עם מלח.
מוסיפים את הנקניקיות לשמן ומטגנים במשך כ 2 דקות.
העבר אותם לצלחת מרופדת בנייר towels.To מגישים, מחלקים את הצ ' יפס ונקניקיות בכמויות שוות ומגישים עם סלסה רוסאדה בצד.