Salpicón (בשר טחון ניקרגואי) נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מים, מלח כשר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: חלפיניו ממולאים בבשר טחון, טופו עם רוטב בשר טחון חריף, ו צ'וראסקו בסגנון ניקרגואה.
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ'. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ולאחר מכן, מיד להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד בשר מבושל דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מסננים בשר בכיור, להסיר ולהשליך חתיכות פלפל, חתיכות בצל, פלפל, ושום. מגניב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מניחים חצי בשר בקר, חצי פלפל שנותר, וחצי בצל שנותר במעבד מזון ודופק עד התערובת קצוצה דק.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מעבירים לקערת ערבוב גדולה וחוזרים עם בשר בקר שנותר, פלפל ובצל. ליים לסחוט עונה על בשר וזורק לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
Salpicón ניתן להגיש באופן מיידי (ראה הערה לעיל להצעות הגשה) או קלוי מעט במחבת: חמאה מומסת במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, מערבבים, עד שמתחילים להתבשל ולהתייבש, כ -15 דקות.