Sauerbraten עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 599 קלוריות, 61 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 22 מעריצים. אם יש לך גרגרי ערער, פלפל, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 76 שעות ו-50 דקות. עם ציון של 92%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: את Sauerbraten, Sauerbraten ו- Sauerbraten.
הוראות
1
בסיר גדול על אש גבוהה מערבבים את המים, חומץ סיידר, חומץ יין אדום, בצל, גזר, מלח, פלפל, עלי דפנה, ציפורן, ערער וזרעי חרדל. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
לתיבול בשר
1/2 כוס צימוקים ללא גרעינים, לא חובה
צימוקים ללא גרעינים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
טפחו את החלק התחתון עגול יבש ושפשפו בשמן צמחי ומלח מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה; מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים, בערך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כשהמרינדה התקררה עד לנקודה שאפשר לנעוץ בה את האצבע ולא להישרף, מניחים את הבשר בכלי לא מגיב ויוצקים על המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
5
מכניסים למקרר ל-3 ימים. אם הבשר לא שקוע לגמרי בנוזל, הופכים אותו פעם ביום.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
6
לאחר 3 ימי כבישה, חממו את התנור ל-325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוסיפים את הסוכר לבשר והמרינדה, מכסים ומניחים על הרשת האמצעית של התנור ומבשלים עד לריכוך, כ-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים את הבשר מהכלי ושומרים חם. מסננים את הנוזל כדי להסיר את המוצקים. מחזירים את הנוזל למחבת ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
טורפים פנימה את הג'ינג'רס ומבשלים עד שהם מסמיכים, תוך ערבוב מדי פעם. מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה כדי להסיר גושים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnap
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצות
10
מוסיפים את הצימוקים אם רוצים. פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב.