קושימומחה
מוכן ב76 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

Sauerbraten

Sauerbraten
Sauerbraten עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 599 קלוריות, 61 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 22 מעריצים. אם יש לך גרגרי ערער, פלפל, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 76 שעות ו-50 דקות. עם ציון של 92%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: את Sauerbraten, Sauerbraten ו- Sauerbraten.

הוראות

1
בסיר גדול על אש גבוהה מערבבים את המים, חומץ סיידר, חומץ יין אדום, בצל, גזר, מלח, פלפל, עלי דפנה, ציפורן, ערער וזרעי חרדל. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
מלח כשר, נוסף לתיבול בשרמלח כשר, נוסף לתיבול בשר
לתיבול בשרלתיבול בשר
1/2 כוס צימוקים ללא גרעינים, לא חובה1/2 כוס צימוקים ללא גרעינים, לא חובה
צימוקים ללא גרעינים, אופציונליצימוקים ללא גרעינים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
טפחו את החלק התחתון עגול יבש ושפשפו בשמן צמחי ומלח מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה; מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים, בערך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
כשהמרינדה התקררה עד לנקודה שאפשר לנעוץ בה את האצבע ולא להישרף, מניחים את הבשר בכלי לא מגיב ויוצקים על המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מכניסים למקרר ל-3 ימים. אם הבשר לא שקוע לגמרי בנוזל, הופכים אותו פעם ביום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
לאחר 3 ימי כבישה, חממו את התנור ל-325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מוסיפים את הסוכר לבשר והמרינדה, מכסים ומניחים על הרשת האמצעית של התנור ומבשלים עד לריכוך, כ-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מוציאים את הבשר מהכלי ושומרים חם. מסננים את הנוזל כדי להסיר את המוצקים. מחזירים את הנוזל למחבת ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
טורפים פנימה את הג'ינג'רס ומבשלים עד שהם מסמיכים, תוך ערבוב מדי פעם. מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה כדי להסיר גושים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מוסיפים את הצימוקים אם רוצים. פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'