קושימומחה
מוכן ב76 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

Sauerbraten

Sauerbraten
Sauerbraten עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 599 קלוריות, 61 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 22 מעריצים. אם יש לך גרגרי ערער, פלפל, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 76 שעות ו-50 דקות. עם ציון של 92%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: את Sauerbraten, Sauerbraten ו- Sauerbraten.

הוראות

1
בסיר גדול על אש גבוהה מערבבים את המים, חומץ סיידר, חומץ יין אדום, בצל, גזר, מלח, פלפל, עלי דפנה, ציפורן, ערער וזרעי חרדל. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
מלח כשר, נוסף לתיבול בשרמלח כשר, נוסף לתיבול בשר
לתיבול בשרלתיבול בשר
1/2 כוס צימוקים ללא גרעינים, לא חובה1/2 כוס צימוקים ללא גרעינים, לא חובה
צימוקים ללא גרעינים, אופציונליצימוקים ללא גרעינים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
טפחו את החלק התחתון עגול יבש ושפשפו בשמן צמחי ומלח מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה; מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים, בערך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כשהמרינדה התקררה עד לנקודה שאפשר לנעוץ בה את האצבע ולא להישרף, מניחים את הבשר בכלי לא מגיב ויוצקים על המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מכניסים למקרר ל-3 ימים. אם הבשר לא שקוע לגמרי בנוזל, הופכים אותו פעם ביום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
לאחר 3 ימי כבישה, חממו את התנור ל-325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מוסיפים את הסוכר לבשר והמרינדה, מכסים ומניחים על הרשת האמצעית של התנור ומבשלים עד לריכוך, כ-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מוציאים את הבשר מהכלי ושומרים חם. מסננים את הנוזל כדי להסיר את המוצקים. מחזירים את הנוזל למחבת ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
טורפים פנימה את הג'ינג'רס ומבשלים עד שהם מסמיכים, תוך ערבוב מדי פעם. מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה כדי להסיר גושים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את הצימוקים אם רוצים. פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'