Sauerbraten עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 599 קלוריות, 61 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 22 מעריצים. אם יש לך גרגרי ערער, פלפל, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 76 שעות ו-50 דקות. עם ציון של 92%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: את Sauerbraten, Sauerbraten ו- Sauerbraten.
הוראות
1
בסיר גדול על אש גבוהה מערבבים את המים, חומץ סיידר, חומץ יין אדום, בצל, גזר, מלח, פלפל, עלי דפנה, ציפורן, ערער וזרעי חרדל. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
לתיבול בשר
1/2 כוס צימוקים ללא גרעינים, לא חובה
צימוקים ללא גרעינים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
טפחו את החלק התחתון עגול יבש ושפשפו בשמן צמחי ומלח מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה; מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים, בערך 2 עד 3 דקות לכל צד.