Scaloppine טורקיה עם עגבניות
Scaloppine טורקיה עם עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 263 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קורנפלור, פלפל, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. נסו Scaloppine טורקיה, קליפורניה טורקיה Scaloppine, ו טורקיה מהירה או Scaloppine עוף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב. טובלים כל פרוסת הודו בחלבונים, מחפירים בתערובת פירורי לחם.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת גדולה שאינה דביקה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
הוסף חצי פרוסות טורקיה; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד טורקיה נעשה. חזור על ההליך עם הנותרים שמן טורקיה. להפריש, ולשמור על חם.
שלב ורמוט, מרק, קורנפלור; מערבבים.
מוסיפים למחבת; מבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד מעט מעובה.
מוסיפים עגבניות; מבשלים עד מחומם היטב. כף מעל תרנגול הודו.