עוף Scaloppine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אורז, מיץ לימון, תיבול עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Scaloppine עוף, Scaloppine עוף, ו Scaloppine עוף דרום מערב (מתכונים דומים).
הוראות
1
לדפוק את 4 חתיכות של עוף בין יריעות ניילון לעטוף לשטח אותם, על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מפזרים תיבול עוף ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מעיל העוף עם הקמח, מתנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים יחד וכאשר החמאה נמסה מוסיפים את העוף, עובדים בקבוצות, עד שהם זהובים חום, על 4 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
5
הסר את העוף, על מגש הגשה, לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים את מרק העוף למחבת ומבשלים אותו על חום גבוה עד שהוא מצטמצם בחצי ומתעבה מעט, כ 5 דקות. מערבבים את מיץ לימון, פטרוזיליה ובזיליקום. לטעום, ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את הרוטב על העוף מבושל לשרת עם שום קלוי ריזוטו פטריות.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושל
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
חותכים את החלק העליון של ראש שום. שים אותו על ריבוע גדול של רדיד אלומיניום טפטוף 1 כפית שמן זית כתית על שיני חשוף. לעטוף את רדיד סביב ושוב את השום. צלי עד שהוא רך, כ 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
יוצקים את 2 פחיות של מרק לתוך סיר, על אש נמוכה, ולהוסיף 3 פחיות של מים. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את שמן הזית הנותר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים עד שהפטריות משחררות את המיצים שלהן, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
15
מוסיפים את האורז ומבשלים 1 דקה כדי טוסט.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®
16
מוסיפים 2 מצקות מלאות מרק חם למחבת ומערבבים בעדינות את האורז. מבשלים עד שרוב הנוזל נספג. כוונן את החום כך המחבת הוא רק מבעבע בעדינות. המשך להוסיף מרק ערבוב עד כל מרק משמש והאורז מבושל אבל לא רגשני, על 20 עד 25 דקות. ברגע שהאורז ספג את כל הנוזל והוא נחמד וקרם, מערבבים בחמאה, פרמזן ועיסת שום. לכסות ולתת לנוח במשך 2 דקות.