Scaloppine עוף
עוף Scaloppine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אורז, מיץ לימון, תיבול עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Scaloppine עוף, Scaloppine עוף, ו Scaloppine עוף דרום מערב (מתכונים דומים).
הוראות
לדפוק את 4 חתיכות של עוף בין יריעות ניילון לעטוף לשטח אותם, על 1/4 אינץ ' עבה.
מפזרים תיבול עוף ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מעיל העוף עם הקמח, מתנער כל עודף.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן והחמאה.
מערבבים יחד וכאשר החמאה נמסה מוסיפים את העוף, עובדים בקבוצות, עד שהם זהובים חום, על 4 עד 6 דקות לכל צד.
הסר את העוף, על מגש הגשה, לכסות ולשמור חם.
מוסיפים את מרק העוף למחבת ומבשלים אותו על חום גבוה עד שהוא מצטמצם בחצי ומתעבה מעט, כ 5 דקות. מערבבים את מיץ לימון, פטרוזיליה ובזיליקום. לטעום, ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
יוצקים את הרוטב על העוף מבושל לשרת עם שום קלוי ריזוטו פטריות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את החלק העליון של ראש שום. שים אותו על ריבוע גדול של רדיד אלומיניום טפטוף 1 כפית שמן זית כתית על שיני חשוף. לעטוף את רדיד סביב ושוב את השום. צלי עד שהוא רך, כ 50 דקות עד 1 שעה.
יוצקים את 2 פחיות של מרק לתוך סיר, על אש נמוכה, ולהוסיף 3 פחיות של מים. להביא לרתיחה.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את שמן הזית הנותר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים עד שהפטריות משחררות את המיצים שלהן, בערך 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים 1 דקה כדי טוסט.
מוסיפים 2 מצקות מלאות מרק חם למחבת ומערבבים בעדינות את האורז. מבשלים עד שרוב הנוזל נספג. כוונן את החום כך המחבת הוא רק מבעבע בעדינות. המשך להוסיף מרק ערבוב עד כל מרק משמש והאורז מבושל אבל לא רגשני, על 20 עד 25 דקות. ברגע שהאורז ספג את כל הנוזל והוא נחמד וקרם, מערבבים בחמאה, פרמזן ועיסת שום. לכסות ולתת לנוח במשך 2 דקות.
שמור 3 כוסות לשימוש נוסף.