עוף Scaloppine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אורז, מיץ לימון, תיבול עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Scaloppine עוף, Scaloppine עוף, ו Scaloppine עוף דרום מערב (מתכונים דומים).
הוראות
1
לדפוק את 4 חתיכות של עוף בין יריעות ניילון לעטוף לשטח אותם, על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מפזרים תיבול עוף ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מעיל העוף עם הקמח, מתנער כל עודף.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים יחד וכאשר החמאה נמסה מוסיפים את העוף, עובדים בקבוצות, עד שהם זהובים חום, על 4 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
הסר את העוף, על מגש הגשה, לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים את מרק העוף למחבת ומבשלים אותו על חום גבוה עד שהוא מצטמצם בחצי ומתעבה מעט, כ 5 דקות. מערבבים את מיץ לימון, פטרוזיליה ובזיליקום. לטעום, ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את הרוטב על העוף מבושל לשרת עם שום קלוי ריזוטו פטריות.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושל
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
8
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חותכים את החלק העליון של ראש שום. שים אותו על ריבוע גדול של רדיד אלומיניום טפטוף 1 כפית שמן זית כתית על שיני חשוף. לעטוף את רדיד סביב ושוב את השום. צלי עד שהוא רך, כ 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
יוצקים את 2 פחיות של מרק לתוך סיר, על אש נמוכה, ולהוסיף 3 פחיות של מים. להביא לרתיחה.
מוסיפים 2 מצקות מלאות מרק חם למחבת ומערבבים בעדינות את האורז. מבשלים עד שרוב הנוזל נספג. כוונן את החום כך המחבת הוא רק מבעבע בעדינות. המשך להוסיף מרק ערבוב עד כל מרק משמש והאורז מבושל אבל לא רגשני, על 20 עד 25 דקות. ברגע שהאורז ספג את כל הנוזל והוא נחמד וקרם, מערבבים בחמאה, פרמזן ועיסת שום. לכסות ולתת לנוח במשך 2 דקות.