Scaloppine עוף כתום ו Escabeche סקווש Sunburst עם מחית פלפל קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Scaloppine עוף כתום Escabeche סקווש Sunburst עם מחית פלפל קלוי. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 768 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם פלפל, מרק עוף, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק דלעת סקווש עם פירה פלפל אדום קלוי, Scaloppine עוף כתום זית, ו עוף צלוי Escabeche (מתכונים דומים).
הוראות
שים את פרוסות הסקווש במסננת ומפזרים מלח, לזרוק למעיל. שים קערה כבדה על גבי ללחוץ על הסקווש ולתת לשבת במשך 30 דקות.
מסננים את הדלעת, לשטוף ולייבש אותו לחלוטין. מלא מחבת סאוט עמוקה עם 1 אינץ ' של שמן קנולה.
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה ומטגנים את פרוסות הסקווש עד חום זהוב.
הסר את הדלעת למגבות נייר לניקוז.
שים את הדלעת לתוך צנצנת גדולה או קערה ולהוסיף את מיצי הדר, שום, דבש, ענפי מנטה ובזיליקום. תניח בצד.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית. לדלות את השדיים עוף בקמח מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. חום שני הצדדים של העוף, על 4 דקות בכל צד.
הסר את העוף מן המחבת ואז deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד רוב היין מבושל.
מוסיפים את מיץ התפוזים, מיץ לימון ומרק ומפחיתים בחצי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את שמן הזית לסיר גדול על אש בינונית.
מוסיף את הפלפל האדום ו לטגן עד רך, על 10 דקות.
מעבירים את הפלפל לבלנדר ומוסיפים את מרק העוף. להתמזג עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מסדרים 1 חזה עוף על כל צלחת עם כמה פרוסות של הסקווש. למעלה עם קצת רסק פלפל אדום ומגישים.