קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

Scamorza פאן-פריד עם סלט ארוגולה ושני פסטוס

Scamorza פאן-פריד עם סלט ארוגולה ושני פסטוס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך עלי ארוגולה, חומץ יין, ספריגים אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט ארוגולה מנגו וגבינת עיזים מטוגנת פאנקו, סלט ארוגולה עם פרושוטו פריך, פרמזן וביצים מטוגנות, ו תפוח-סלט ארוגולה עם גבינת עיזים וצדפות מטוגנות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
על תבנית אפייה מעוטרת, לסדר את העגבניות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
טפטוף עם שמן זית, העונה עם מלח וסוכר העליון עם אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
סוכרסוכר
מלחמלח
4
אופים במשך 1 שעה, עד העגבניות רכות אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם. זרוק את האורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, במעבד מזון, מחית 3 כוסות של ארוגולה עם 1/4 כוס שמן זית עד חלקה. מתבלים במלח ומגרדים לקערה. מחק את מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ארוגולהארוגולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
6
מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת 1/2 כוס שמן הזית למעבד; מעבדים למחית גס ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
7
בקערה, לטאטא את vinegars עם שמן צמחי 1/2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מחממים מחבת לא דביקה. מטגנים את הגבינה מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב ופשוט מתחילים להמיס, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
תעביר את הסקמורזה לצלחות.
10
בקערה גדולה, לזרוק את 9 כוסות הנותרים של ארוגולה עם ההלבשה. תלוש את הסלט על הצלחות לצד הגבינה. נקד את הגבינה עם הפסטו. מסדרים את פרוסות העגבניות סביב הסלט, טפטוף בשמן זית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
שמן זיתשמן זית
ארוגולהארוגולה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה