Short Rib Bourguignonne
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bourguignonne צלעות קצרות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1553 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 115 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, מלח, מלאי בשר או, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, פונדו בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 עד 375 מעלות F.
מערבבים קמח, פפריקה, פלפל קאיין ופלפל שחור בקערה.
מוסיפים את הצלעות הקצרות, מצופים אותן קלות בתערובת הקמח.
בתנור הולנדי גדול או בסיר עמיד לתנור עמוק מעל חום בינוני, להמס חמאה עד הזהב.
מוסיף את הצלעות, מתנער כל קמח עודף. צורבים את הבשר עד חום, מזיזים את הצלעות ומכסים אותם בחמאה. באותו סיר, לטגן את הבייקון במשך 2 עד 3 דקות ולאחר מכן להוסיף את הבצל, שאלוט, פטריות, סלרי וגזר ו לטגן עד הזהב. Deglaze המחבת עם היין האדום, הוספת קצת בכל פעם.
בואו להפחית מעל חום גבוה במשך 1 דקה.
מוסיפים את שאר היין ואת מלאי הבשר, ומביאים לרתיחה. לאחר הנוזל הגיע לרתיחה, כיסוי, ומבשלים בתנור במשך 2 עד 3 שעות. לטעום ולהתאים תיבול.