תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי Brisket Braised (Machaca). מנה אחת מכילה 1543 קלוריות, 166 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם קרם מקסיקני, פלפל, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות ו-15 דקות. נסו סיר מאצ'קה איטי, מאצ'קה בקר בישול איטי, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את רוטב המגי, מיץ ליים, 2 כפות מים, שום וסרנוס בקערה בגודל בינוני, מתבלים במלח ופלפל. בזמן שטס כל הזמן, מוסיפים לאט את שמן הזית,
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שים את חתיכות חזה בקר לתוך שקית פלסטיק מזון בטוח גדול ויוצקים את המרינדה על זה, הופך את הבשר למעיל. לאטום ולשמור בקירור לפחות 8 שעות או רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
אפשר לבשר להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
4
לנקז את הבשר ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
1
יוצקים את השמן לתחתית של סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מערבבים היטב, ולאחר מכן לקנן את הבשר לנוזל בתחתית התנור האיטי. מבשלים את חזה הבקר על חום בינוני-גבוה עד הבשר רך וגזרים בקלות עם מזלג, על 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
באמצעות כף מחוררת, להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. לגרוס את הבשר לחתיכות 2 אינץ ' ארוכים. להחזיר את הבשר הקרוע לבישול איטי, מערבבים לשלב, ולתת לעמוד עד הבשר חם, על 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
בשר מטוגן חם יכול לשמש כדי למלא בוריטוס, טאקו, tostadas או כריכים. שאריות בשר ניתן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים או קפוא בשקיות מקפיא פלסטיק או מכולות עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
Tostadas
מים כדי לאפשר
1
מורחים על 1/3 כוס של בשר חם על כל אחד קונכיות פריך. למעלה כל טוסטדה עם כ 2 כפות חסה, כמה אבוקדו קצוץ ו 2 כפות סלסה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
Tostadas
(מומלץ: רוטב A1)
גרעיני חמניות נוספים
Dientes De Ajo
מים כדי לאפשר
2
טפטוף על 1 כף קרם מעל ומקשטים עם פרסקו queso מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
Queso Fresco
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)