Smoky Yam Gratin
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Smoky Yam Gratin. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, צ'יפוטלים מעושנים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו בייקון מעושן וקייל גראטן, כרובית מעושנת Poblano Gratin, ו מוקרם בטטה עם פירורי לחם מעושנים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה ולהוסיף את השום. כאשר השום יש השחמה, להוסיף את הבצל. מבשלים את הבצל עד מעט קרמל, על 3 עד 5 דקות. מערבבים את הקמח ואת הצ ' יפוטלים ומבשלים עוד דקה.
יוצקים את הקרם ואת המניה לתוך המחבת ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
שכבה על 1/3 של פרוסות הבטטה בתבנית אפייה משומנת היטב 11 אינץ'.
טפטוף 1/3 של רוטב שמנת על הבטטות ומפזרים קצת גבינה על גבי. חזור על הצעדים, הזמנת 1/4 כוס הגבינה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, גבינה שמורה ופטרוזיליה. תניח בצד.
מכסים את הבטטות בנייר כסף ואופים בתנור במשך 30 דקות.
הסר מהתנור, להשליך את נייר הכסף העליון עם תערובת פירורי לחם. חזור לתנור לעוד 15 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.