Sobrebarriga אל Horno (סטייק אפוי בסגנון קולומביאני)
Sobrebarrigan אל הורנו (סטייק אפוי בסגנון קולומביאני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 487 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 14 מעריצים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מים, סטייק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Sobrebarrigan en Salsa Criolla (סטייק אגף עם רוטב קריאולי קולומביאני), ביסטק לה קריאולה (סטייק קריאולי בסגנון קולומביאני), ו סטייק בסגנון אסיאתי.
הוראות
בסיר, מניחים את סטייק האגף, מים, מלח ופלפל רוטב aliños. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 2 שעות או עד הבשר מבושל.
הסר את הבשר מן הסיר ולנקז.
מניחים את הבשר בקערה, מוסיפים את הבירה ונותנים לשבת במשך 15 דקות. מחממים התנור ל 177°.
מניחים את הבשר על תבנית אפייה משומנת, למעלה עם פירורי הלחם ומניחים בתנור. מבשלים כ -20 עד 25 דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.