Sopaipillas ו קומפוט פירות Sherried על קרם מאפה דבש עם Vinagres De Yema Gran Reserva זיגוג
Sopaipillas ו קומפוט פירות Sherried על קרם מאפה דבש עם Vinagres De Yema גראן Reserva זיגוג עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 651 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לכם חומץ שרי, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מיני פרי בצק עלים עם זיגוג לימון, סופגניות בצק עלים ממולאות בפירות עם זיגוג לימון, ו פיתולים מאפה עם סוכר מתובל-דבש זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קרם מאפה, מניחים את החלב בסיר. לפצל את שעועית וניל לגרד את הזרעים לתוך החלב ולהוסיף את השעועית גם כן.
מחממים את החלב על חום בינוני ומביאים לרתיחה.
בעוד החלב מתחמם, לשלב את חלמונים ביצה, סוכר, ודבש בקערת ערבוב.
מוסיפים את עמילן התירס ומערבבים עד לקבלת חלקה. לאחר החלב רותח, להסיר את שעועית וניל ולהוסיף 1/4 של החלב לתערובת הביצה, לטאטא ברציפות לוודא את הביצים לא לטרוף. לאחר החלמונים הם מזג, להחזיר את תערובת הביצה לחלב בסיר ולהמשיך לטאטא מעל חום בינוני עד בועות התערובת מתעבה. זה צריך לקחת 1 עד 2 דקות. לאחר הקרם התעבה, מניחים אותו בקערה על אמבט קרח ומכסים בניילון נצמד. אפשר לקרר את הקרם ביסודיות.
Sopaipillas: באמצעות קערת ערבוב גדולה, למזג את הקמח, מלח ואבקת אפייה. בקערה אחרת, להמיס את השמרים במים החמים כדי להפעיל ולהוסיף לתערובת הקמח. לשלב את החלב לאט כדי ליצור כדור אחד של בצק. ללוש את הבצק עד חלקה, לכסות ולאפשר לעלות עד הוכפל בגודל.
בסיר גדול או טיגון, מחממים את השמן ל 360 עד 375 מעלות F.
על משטח עבודה משוריין, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותך או סכין לחתוך את הבצק לתוך מנות הגשה הרצוי. זרוק את sopaipillas, 2 או 3 בכל פעם, לתוך השמן ומטגנים, הופך אותם לעתים קרובות עד השחמה.
הסר עם רחפן ומניח על מגבות נייר כדי לנקז.
מפזרים את sopaipillas חם עם קינמון ואבקת סוכר.
כדי להפוך את compote פירות, למקם את החומרים בקערת ערבוב לזרוק עד פירות מצופים באופן שווה. אפשר את הפרי להשרות במקרר לפחות 2 שעות. מסננים פירות מנוזל לפני ההגשה.
כדי להפוך את זיגוג, למקם את החומץ בסיר מעל חום בינוני להפחית בחצי. ממיסים את הדבש בחומץ החם ומאפשרים להתקרר. תניח בצד.
כדי לשרת, לפצל את sopaipillas לפתוח צינור בחלק של קרם מאפה. מלא את שארית sopaipillas עם קומפוט פירות.
מניחים את sopaipillas על כל צלחת, לטפטף את הזיגוג סביב sopaipillas ואבק עם אבקת סוכר וקינמון. סיים עם קורטוב של חומץ על קומפוט הפרי.