קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

Spaghettini alla Chitarra עם בוטרגה

Spaghettini alla Chitarra עם בוטרגה
Spaghettini alla Chitarra עם Bottargan הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך גזר, בצל, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. נסו Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro, ספגטי alla Chitarra עם כבש ופלפל מתוק RagÃ1, ו פסטה עם ירקות באביב (ספגטי Alla Chitarra Con Verdure (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
2
במחבת 12 עד 14 אינץ קרה, לשלב את שמן הזית, צ ' ילה, ושום לאט להזיע על חום בינוני עד השום רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את עגבניות מיובשות שמש, פטרוזיליה, רוטב עגבניות 1 כוס פסטה בישול נוזלי ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
4
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, עד במכרז עדיין אל דנטה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לתערובת העגבניות. לזרוק על חום גבוה במשך 1 דקה. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות מחוממות. גרג בוטרגה מעל כל קערה כמו אבק של גבינה, מפזרים פירורי לחם, ומגישים מיד עם קומץ של פתיתי צ ' ילי טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
בוטרגהבוטרגה
גבינהגבינה
עגבנייהעגבנייה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח