Spaghettini עם אסקרול חריף ופקורינו רומנו
ספגטיני עם אסקרול חריף ופקורינו רומנו הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 503 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, אסקרול, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חומוס עם לימון פקורינו רומנו, פופקורן עם פקורינו רומנו ובייקון, ו תפוחי אדמה מרוסקים עם פקורינו רומנו גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים אנשובי ופלפל אדום מרוסק מיובש; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים שום; מערבבים 30 שניות. מערבבים ב escarole.
מוסיפים 1 כוס מים, מכסים מחבת, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד escarole הוא מכרז, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מסננים פסטה, הזמנת 1 כוס בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה לתערובת אסקרול ומערבבים על אש נמוכה כדי לשלב, מוסיפים נוזל בישול על ידי כפות כדי להרטיב במידת הצורך. מערבבים הנותרים 2 כפות שמן. מחלקים פסטה בין קערות רדודות, מפזרים גבינה, ומגישים.