קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

Spaghettini עם אסקרול חריף ופקורינו רומנו

Spaghettini עם אסקרול חריף ופקורינו רומנו
ספגטיני עם אסקרול חריף ופקורינו רומנו הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 503 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, אסקרול, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חומוס עם לימון פקורינו רומנו, פופקורן עם פקורינו רומנו ובייקון, ו תפוחי אדמה מרוסקים עם פקורינו רומנו גרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים אנשובי ופלפל אדום מרוסק מיובש; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3
מוסיפים שום; מערבבים 30 שניות. מערבבים ב escarole.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים 1 כוס מים, מכסים מחבת, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד escarole הוא מכרז, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אסקרולאסקרול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מסננים פסטה, הזמנת 1 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מוסיפים פסטה לתערובת אסקרול ומערבבים על אש נמוכה כדי לשלב, מוסיפים נוזל בישול על ידי כפות כדי להרטיב במידת הצורך. מערבבים הנותרים 2 כפות שמן. מחלקים פסטה בין קערות רדודות, מפזרים גבינה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o