Spanakopita
Spanakopita יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, בצק פילו, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Spanakopita, Spanakopita, ו עוגת סיר Spanakopita (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני.
מוסיפים תרד וזורקים עד מחומם.
באותו מחבת, חום שנותר 1 כף שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן, ערבוב מדי פעם, עד רך. להפחית את החום לנמוך. מערבבים תרד, פטרוזיליה, מלח ופלפל. לבשל על 2 דקות יותר.
הסר מהחום; מגניב. מערבבים גבינה וביצה.
בנדיבות מברשת 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם כמה חמאה מומסת.
מניחים 1 סדין פילו בצלחת; מברשת עם חמאה.
שכבה עם 7 גיליונות נוספים, צחצוח כל אחד עם חמאה לפני הוספת הגיליון הבא. תערובת תרד כפית מעל גיליון עליון.
שכבה עם 8 פילו גיליונות הנותרים, צחצוח כל אחד עם חמאה הנותרים.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון.
אופים 40 עד 50 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.