Spareribs מעושן תפוח עם פפריקה צ'ילי ספייס Rub
המתכון Spareribs מעושן אפלווד עם לשפשף תבלין פפריקה מוכן בסביבות 2 שעות ו -45 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך לשפשף רטוב, חומץ מזוקק, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. מתכונים דומים: Paprikan מעושן ופופקורן תבלין ליים, לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, ו אפלווד-הודו מעושן.
הוראות
להשרות שבבים במים 20 עד 40 דקות. בינתיים, להדליק ארובה מלאה של בריחים פחם. כאשר הם מכוסים אפר, בנק לצד אחד ב מבער נקי של גדול (22-in. גריל פחם. כאשר גחלים הם 250 עד 350 (אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל רמת הבישול באח רק 8 עד 10 שניות), מפזרים 1 כוס ספוגה שבבי על גחלים. ליד גחלים, להגדיר מחבת אלומיניום חד פעמית גדולה ולמלא אותו באמצע הדרך עם מים חמים. הגדר באח בישול על גבי.
חותכים את חתיכת הצלעות המלאה לשניים.
שלב מרכיבים יבש לשפשף; לשפשף 3/4 של אותו על שני הצדדים של הצלעות. הגדר הנותרים 1/4 של לשפשף בצד.
להניח צלעות על אסלת בישול מעל מחבת טפטוף.
צלעות עשן, מכוסות, 45 דקות עד 1 שעה.
הוסף 8 עד 10 בריחים לגחלים המוארים (מספיק כדי לשמור על קבוע חום) ו 1 שבבי כוס. תהפוך את הצלעות. קוק, מכוסה, 45 דקות עד 1 שעה; להוסיף עוד 8 עד 10 סעודות ו 1 כוס צ ' יפס. הפעל צלעות ומבשלים במשך 30 דקות עד שעה, או עד הבשר מתחיל למשוך מקצות העצם.
בינתיים, לערבב חומץ, 1 כף. מים, ומיץ לימון בקערה קטנה.
כאשר הבשר כמעט נעשה, להשתמש בקבוק תרסיס או מגבות נייר כדי למרוח ביסודיות העליון של צלעות עם לשפשף רטוב, ואז מפזרים לשפשף יבש שנותר. לבשל צלעות עוד כמה דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 דקות לפני חיתוך והגשה.
הפוך קדימה: לשפשף יבש יכול בקלות להיות מוכפל או אפילו משולשת. לאחסן אותו, אטום וטמפרטורת החדר, עד חודש.
לארוז לשפשף יבש על הבשר. חתיכות השומן הקטנות על פני הבשר יימסו כדי ליצור קרום נחמד.
לעולם אל תתרחק מהגריל שלך. רחוק מהעין, רחוק מהלב, הולך להיות לך משהו לשרוף בכל פעם.
מבשלים מעל האזור המגניב. חתכים גדולים כמו צלעות ישרפו על חום ישיר. כדי ליצור אזור קריר, עקיף-חום, הבנק הגחלים המוארים לצד אחד של הבעירה, משאיר את הצד השני ריק. הצד הריק הוא האזור הקריר שלך. על גריל גז, לכבות מבער אחד ולשים את הצלעות על זה; ואז להנמיך את המבערים האחרים כדי לקבל את החום הנכון.
תשתמש במחבת טפטוף מלאה במים. שים את זה בחלק הריק כדי לתפוס את השומן כפי שהוא נמס, מניעת התלקחויות.