קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

Spareribs מעושן תפוח עם פפריקה צ'ילי ספייס Rub

Spareribs מעושן תפוח עם פפריקה צ'ילי ספייס Rub
המתכון Spareribs מעושן אפלווד עם לשפשף תבלין פפריקה מוכן בסביבות 2 שעות ו -45 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך לשפשף רטוב, חומץ מזוקק, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. מתכונים דומים: Paprikan מעושן ופופקורן תבלין ליים, לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, ו אפלווד-הודו מעושן.

הוראות

1
להשרות שבבים במים 20 עד 40 דקות. בינתיים, להדליק ארובה מלאה של בריחים פחם. כאשר הם מכוסים אפר, בנק לצד אחד ב מבער נקי של גדול (22-in. גריל פחם. כאשר גחלים הם 250 עד 350 (אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל רמת הבישול באח רק 8 עד 10 שניות), מפזרים 1 כוס ספוגה שבבי על גחלים. ליד גחלים, להגדיר מחבת אלומיניום חד פעמית גדולה ולמלא אותו באמצע הדרך עם מים חמים. הגדר באח בישול על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים את חתיכת הצלעות המלאה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
שלב מרכיבים יבש לשפשף; לשפשף 3/4 של אותו על שני הצדדים של הצלעות. הגדר הנותרים 1/4 של לשפשף בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
להניח צלעות על אסלת בישול מעל מחבת טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
צלעות עשן, מכוסות, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הוסף 8 עד 10 בריחים לגחלים המוארים (מספיק כדי לשמור על קבוע חום) ו 1 שבבי כוס. תהפוך את הצלעות. קוק, מכוסה, 45 דקות עד 1 שעה; להוסיף עוד 8 עד 10 סעודות ו 1 כוס צ ' יפס. הפעל צלעות ומבשלים במשך 30 דקות עד שעה, או עד הבשר מתחיל למשוך מקצות העצם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
בינתיים, לערבב חומץ, 1 כף. מים, ומיץ לימון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כאשר הבשר כמעט נעשה, להשתמש בקבוק תרסיס או מגבות נייר כדי למרוח ביסודיות העליון של צלעות עם לשפשף רטוב, ואז מפזרים לשפשף יבש שנותר. לבשל צלעות עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 דקות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הפוך קדימה: לשפשף יבש יכול בקלות להיות מוכפל או אפילו משולשת. לאחסן אותו, אטום וטמפרטורת החדר, עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
התיקונים של טיילר
12
לארוז לשפשף יבש על הבשר. חתיכות השומן הקטנות על פני הבשר יימסו כדי ליצור קרום נחמד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
13
לעולם אל תתרחק מהגריל שלך. רחוק מהעין, רחוק מהלב, הולך להיות לך משהו לשרוף בכל פעם.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
מבשלים מעל האזור המגניב. חתכים גדולים כמו צלעות ישרפו על חום ישיר. כדי ליצור אזור קריר, עקיף-חום, הבנק הגחלים המוארים לצד אחד של הבעירה, משאיר את הצד השני ריק. הצד הריק הוא האזור הקריר שלך. על גריל גז, לכבות מבער אחד ולשים את הצלעות על זה; ואז להנמיך את המבערים האחרים כדי לקבל את החום הנכון.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
15
תשתמש במחבת טפטוף מלאה במים. שים את זה בחלק הריק כדי לתפוס את השומן כפי שהוא נמס, מניעת התלקחויות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף