Spareribs מתוק-חמוץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spareribs מתוק חמוץ. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לך חומץ בלסמי, מים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Spareribs חמוץ מתוק, Spareribs חמוץ מתוק, ו Spareribs חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים spareribs בסיר גדול מספיק כדי להחזיק צלעות בשכבה אחת.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות צלעות. מביאים לרתיחה, כפית את כל קצף שעולה על פני השטח. להרתיח 1 דקה.
להעביר צלעות למסננת; לשטוף מתחת למים קרים.
מוסיפים 3/4 כוס מים, סוכר, זנגביל, 2 כפות רוטב סויה, יין אורז, רוטב סויה כהה, חומץ, קטשופ, ומלח לסיר. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים צלעות לסיר, פונים למעיל בתערובת רוטב (הרוטב לא יכסה צלעות). מסדרים spareribs בשכבה אחת בסיר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים עד הצלעות רכות מאוד, הפיכת צלעות מדי פעם והוספת כמה כפות מים לפי הצורך כדי לשמור על רמת נוזל, על 2 שעות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש על חום בינוני.
להעביר צלעות לצלחת. מרתיחים רוטב בסיר עד מופחת 1/2 כוס נדיבה, על 5 דקות.
יוצקים רוטב על צלעות ומגישים.