Spareribs סינית עם זיגוג Teriyaki
המתכון הסיני Spareribs עם זיגוג Teriyaki מוכן בערך 2 שעות ו 28 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יפני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 1346 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 100 גרם שומן. אם יש לך רוטב הויסין, צלעות חזיר, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו Spareribs הסיני, 1,2,3,4,5 Spareribs הסיני, ו Spareribs הסיני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם אבקת חמישה תבלינים; ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
שים את הצלעות בשכבה אחת במחבת צלייה איטי צלי עד שהם כמעט רך, על 2 שעות.
בינתיים לעשות זיגוג. בקערה גדולה לשלב את רוטב הסויה, מיץ אשכוליות, רוטב הויסין, קטשופ, חומץ, סוכר חום, צ 'ילי, שום וג' ינג ' ר בסיר. להביא את הרוטב לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם ומתעבה ואז מסירים מהחום. מסננים את הרוטב ושמורה.
כשהצלעות במרחק של כ-30 דקות מלהיות מוכנות, תרביצו אותן ברוטב טריאקי. מבשלים עד הבשר מושך בקלות מן העצם (על 1/2 אינץ ' של העצם יראה).
ממש לפני ההגשה, מחממים את המטגן. למרוח את הצלעות שוב עם רוטב טריאקי ולשחום אותם תחת המטאטא במשך 5 עד 8 דקות. (לפקוח עין מקרוב על החבר ' ה האלה-צלעות ללכת מפריך לחלוטין להישרף לחלוטין בשניות.) להפריד את הצלעות עם סכין קצבים או סכין חדה, ערימת אותם על מגש, ויוצקים על הרוטב הנותר.
מפזרים זרעי שומשום, כוסברה קצוצה, ובצל ירוק לפני ההגשה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.