Spice-שפשף צ'יפוטלה-צלעות מולסה
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 4 . מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי אנצ' ו, פפריקה, כוסברה הקרקע, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו Spice שפשף צלע ביזון אמריקאי קצר עם רוטב צ'יפוטלה דבש כתום, קפה וצ'יפוטלה-קבב סטייקים משופשפים עם רוטב מחבת מולסה מוצק, ו Spice-שפשף צלעות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את כל התבלינים בקערה. לשפשף צלעות משני הצדדים עם תערובת תבלינים.
בסיר מעל חום בינוני גבוה, לשלב את רוטב הסויה, 2 כוסות מים, ואת זנגביל ולהביא לרתיחה.
יוצקים את התערובת לתחתית מחבת צלייה ומניחים את הצלעות על מדף במחבת.
מברשת עם רוטב צ ' יפוטלה-מולסה.
מניחים בתנור ואופים במשך 1 1/4 עד 1 1/2 שעות, צולה כל 15 דקות עם הרוטב.
1 בצל ספרדי גדול, קצוץ גס
2 כפות אבקת צ 'ילי אנצ' ו
1 כף אבקת צ ' ילי pasilla
1 כף אבקת צ ' ילי מקסיקני חדש
3 כוסות עגבניות שזיף משומר עם מיצים, מחית
2 צ 'יפוטלה צ' ילי באדובו, פריד
מחממים את השמן מעל חום בינוני בסיר בינוני כבד תחתית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שקוף, 3 עד 4 דקות.
מוסיף את אבקות צ ' ילי ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והמים, מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים, למעט חמאת הבוטנים, ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות נוספות או עד מעובה מעט, ערבוב מדי פעם.
מעבירים את התערובת למעבד מזון עם חמאת בוטנים וריר עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר.