Sunchoke ו Split מרק אפונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 789 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת עזים, סאנצ'וקס, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-23 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו מרק סאנצ'וק, כרובית ומרק סאנצ'וק, ו Sunchoke ומרק כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני, מטגנים את הפנצ ' טה עד שמתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר מן הסיר, ולנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף כרישה, sunchokes, פלפל pasilla, בצל וגזר.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר, חצויים לשניים
ארטישוק ירושלמי
גב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בואו לבשל במשך 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר. הפוך באר באמצע הירקות, להוסיף את שמן הזית, ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את הקות חזיר. מבשלים את הקרסוליים, פונים כל 2 דקות, עד שכל הצדדים חמים ומתחילים חום קל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
5
מוסיפים את המניה ואת האפונה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פלפל סדוק טרי, לפי הטעם, ולהסיר את הקרס חזיר מן הסיר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
(הוציאו כבד וצוואר)
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
תן להם להתקרר במשך כמה דקות עם מזלג, לגרוס את הבשר ולהוסיף למרק. מערבבים את השמנת הכבדה והחומץ. מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומגישים עם קרוטונים גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
8
מערבבים את כל החומרים, למעט panko, בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
טופס לצורת יומן לעטוף בניילון נצמד. להקפיא במשך 30 דקות או עד המשרד. בעוד במקפיא, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר את הגבינה מהמקפיא ולפרוס לתוך 1/4 סיבובים אינץ'. לשטח כל פרוסה עם כף היד או היד שלך, ולחץ לתוך פירורי panko. מסדרים על מחצלת אפיית סיליקון או גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
אופים במשך 8 דקות, ואז להתהפך ולהמשיך לאפות במשך 6 עד 8 דקות יותר. מגניב ולאחסן במיכל אטום במקרר.