Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה)
Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה) נטול גלוטן,, ו רוטב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 182 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 1023 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קציצות הודו, פקורינו טוסקאנו הצעיר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. נסו "פסטה" אלה בולונז, סגנון פליאו, Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), ו ספגטי אלה בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את החמאה על חום בינוני-גבוה עד שהיא שוקעת ושוקעת.
מניחים את קציצות טורקיה במחבת ומבשלים 2 דקות בכל צד, עד שהבשר מתחיל להפוך לבן. לגלח כמה תלתלים של Parmigiano על כל cutlet, ואז מעל כל cutlet עם שבבי כמהין, ואחריו פרוסה של prosciutto הניח על החלק העליון.
מפזרים 1 או 2 כפות של פקורינו מעל החלק העליון של כל אחד. מבשלים מעל חום בינוני עד שהגבינה מתחילה לטפטף החוצה והבשר מבושל דרך, כ 6 דקות. תגלח פרוסות כמהין טריות.