קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות85
מגזין

Tagliatelle con Sugo di Funghi e Porri: סרטים עם פטריות וכרישה ראגו

Tagliatelle con Sugo di Funghi e Porri: סרטים עם פטריות וכרישה ראגו
המתכון Tagliatelle con Sugo di Funghi e Porri: סרטים עם ראגו פטריות וכרישה ניתן להכין תוך כ-30 דקות. תמורת 18.51$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-33 גרם חלבון, 27 גרם שומן ובסך הכל 859 קלוריות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, פרמג'אנו-רג'יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle with Mushroom Ragu), Tagliatelle con Spinaci e Funghi, ו-Polpettone in umido con funghi (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות).

הוראות

1
מרדדים את העבר למצב הדק ביותר במכונת רידוד פסטה וחותכים את הדף שנוצר לסרטים בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2
מניחים על מגש סדינים מאובק בסולת ומכסים במגבת כלים נקייה ולחה עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים על אש גבוהה עד להשחמה, בערך 2 עד 3 דקות לכל מנה. הפטריות לא אמורות לשחרר את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
מוציאים את הפטריות ומוסיפים את הבצל, הכרישה, השום, עלי הטימין ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד 5 דקות, ואז מוסיפים את רוטב העגבניות. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים לרתיחה ומוסיפים את הפטריות. מבשלים עוד 10 דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מבשלים את הפסטה במים הרותחים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מסננים, שומרים את מי הפסטה ומוסיפים את הפסטה לרוטב. לזרוק על אש גבוהה דקה אחת לציפוי, להוסיף שפריץ של מי פסטה במידת הצורך כדי שהרוטב לא יהיה הדוק מדי. מחלקים בין שש קערות פסטה מחוממות ומעליה פרמיג'אנו-רג'אנו מגורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
9
תלים 3 1/2 כוסות מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג טורפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים ומשליכים את כל השאריות. מקמחים שוב את הלוח מחדש וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
12
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
בסיר של 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים עד שהם רכים וחום זהוב בהיר, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
15
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר די רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
16
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד לסמיך כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע אחד במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים