Tamale Pie II
טמל פאי II יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, בצל, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 42 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., עוגת טמלה, ו עוגת טמלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
בסיר, להביא מים לרתיחה ולהוסיף את 1/2 כפית מלח. לאט מוסיפים את קמח התירס ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 5 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
יוצקים 2/3 של מחית קמח תירס חם לתוך תבשיל 2 ליטר. באמצעות הכף, להעלות אותו הצדדים ככל שהוא יגיע. אם דייסה עבה מדי כדי להתפשט, להוסיף קצת מים רותחים.
במחבת גדולה, לבשל, אבל לא חום, בשר טחון, לשבור אותו לפירורים כפי שהוא מבשל.
מוסיפים בצל ופלפל ירוק ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים תירס( עם הנוזל שלו), אבקת צ ' ילי, מלח ורוטב עגבניות, חום עד חם מאוד ויוצקים תערובת לתוך תבשיל קדרה מרופדת עם דייסת קמח תירס.
כפית נשארת עיסת קמח תירס מעל. שוב, זה צריך להיות דק מספיק כדי להתפשט, אבל בהחלט לא מימי.
למעלה עם גבינה מגוררת ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות, או עד גבינה מותכת ושחמה.